Greenser tuo turvaa lämmityskauteen ja säästöjä kustannuksiin lämpöpumppujen huollolla

Greenser pitää lämpöpumput toimintavarmoina ja kunnossa, mikä auttaa säästämään kallistunutta energiaa.

– Lämpöpumput tuottavat lämpöä hyvällä hyötysuhteella, jos ne toimivat oikein. Siksi niitä kannattaa huoltaa, Greenser Finland Oy:n toimitusjohtaja Panu Rompasaari sanoo.

Lämpöpumppujen huoltoon erikoistuneelle yritykselle on tilausta. Monien lämpöpumppujen huolto on voinut jäädä tekemättä, eivätkä ne välttämättä auta säästämään energiakustannuksissa niin hyvin kuin voisivat. Oikein toimiva lämpöpumppu voi säästää jopa 30 % kokonaisenergiankulutuksesta.

Rekrytointi käynnissä

Greenser huoltaa ilmalämpö-, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput. Huoltopalvelu toimii Pirkanmaan alueella, mutta laajenee piakkoin myös pääkaupunkiseudulle.

– Rekrytoimme parhaillaan sekä Pirkanmaalle että pääkaupunkiseudulle osaavia asentajia, joilla on kylmäaineluvat, toimitusjohtaja sanoo.

Lämpöpumppuja on asennettu viimeisen 15 vuoden aikana omakotitalojen lisäksi muun muassa taloyhtiöihin ja liikekiinteistöihin.

– Palvelemme kaikkia näitä asiakasryhmiä ja huoltotarvetta on paljon. Vanhemmallakin pumpulla pärjää hyvin, kun sen pitää kunnossa.

Lämpöpumppu on tärkeä laite

Maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput lämmittävät kodin lisäksi myös käyttöveden.

– Lämpöpumppu voi olla rakennuksen tärkein talotekninen laite. Siksi lämpöpumppujen toimintavarmuudesta kannattaa pitää huolta, Greenserin markkinoinnista vastaava Esa Hyväri sanoo.

Esimerkiksi lämpöpumppujen perusteellisella puhdistuksella ja asetusten optimoinneilla voi säästää pitkän pennin energialaskussa ja pidentää laitteiden käyttöikää. Sähkö riittää ja ympäristö kiittää, kun kiinteistöjen lämmityksen tarvitaan vähemmän energiaa.

– Toimintavarma lämpöpumppu tuo energiansäästön lisäksi myös turvaa lämmityskauteen, Hyväri lisää.

Osa Konser Groupia

Greenserin taustalla on Suomen suurimman parvekelasien huoltoyrityksen Balkonserin osaaminen.

– Balkonserin konsepti on helposti monistettavissa Greenserin palveluihin: pystymme hyödyntämään samoja järjestelmiä, asiakaskunta on pitkälti samaa ja huoltotöiden kestot ovat myös samankaltaisia, Balkonserin toimitusjohtaja Ilkka Ahonen sanoo.

– Synergiaetuja on myös hallinnossa ja markkinoinnissa.

Hyväri korostaa lisäksi hyvän palvelun merkitystä.

– Balkonser perustettiin sillä ajatuksella, että palvelemme huoltoasiakkaita nopeasti ja viimeisen päälle hyvin. Myös Greenser haluaa erottua markkinoilla luomalla parempaa huoltokulttuuria.
Konser Groupiin kuuluvat Greenser Finlandin lisäksi Balkonser (Suomen Parvekehuolto Oy) sekä Termomatto (Nordicmatt Finland Oy).