Huolto-/kylmäasentaja

 

Etsimme lämpöpumppujen huolto- ja/tai kylmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen toimimaan lämpöpumppujen huollon ja/tai kylmäasennuksen parissa Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Greenser on lämpöpumppujen huoltoon erikoistunut kotimainen kasvava yhtiö. Palvelemme kattavasti taloyhtiöitä, yrityksiä, julkista sektoria ja kotitalouksia Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Olemme aidosti laite- ja valmistajariippumaton toimija – huollamme kaikki lämpöpumput ja -järjestelmät merkistä ja mallista riippumatta. Greenser on osa Balkonser -perhettä, mikä takaa vankan pohjan yrityksen toiminnalle.

Uusiutuvaa energiaa käyttävien lämmitysjärjestelmien toiminnan varmistaminen on meidän tehtävämme ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Optimaalisesti toimivat lämpöpumput auttavat säästämään sekä energiaa että ympäristöä.

 

Työnkuva

 

Huoltoasentajan työtehtäviin kuuluu lämpöpumppujen (ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöpumput) huollot ja vikakorjaukset, vianetsintä ja ongelmanratkaisu. Lisäksi tehtävä voi sisältää myös laitteiden kylmäasennuksia. Asentajien viikot suunnitellaan ennakkoon yhdessä asennusporukan kesken ja viikko aloitetaan aina yhteisellä palaverilla, jonka jälkeen pakataan työvälineet autoon ja lähdetään kohti ensimmäistä huoltokeikkaa. Työ on joustavaa sekä myös monipuolista ja vaihtelevaa, kun ennakkoon sovittujen töiden lisäksi päivän aikana voi tulla nopeita vikakeikkoja hoidettavaksi.

 

Toivomme hakijalta

 

Olet etsimämme henkilö, jos olet käynyt sähköalan tai LVI-alan perustutkinnon. Sopiva pohjakoulutus on tarpeen ja myös kylmäpuolen pohjakoulutus on hyvä olla. Tarvittaessa koulutamme lisää, joten asenne ratkaisee. Sovit rentoon, mutta työt mallikkaasti ja täsmällisesti hoitavaan asennusporukkaamme myös, jos tykkäät ratkoa ongelmia ja olet energinen, oppimiskykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen tyyppi. Toivomme sinulta myös sopivaa oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, koska työ on hyvin itsenäistä. Luonnollisesti työssä on koko muu työporukka tarvittaessa tukena. Vaatimuksena tehtävään on B-ajokortti, koska kohteet sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata / Uuttamaata.

 

Vaaditaan:

– Sähköalan tai LVI-alan perustutkinto

– Vähintään B-ajokortti

 

Toivotaan:

– Oppimiskykyä, ongelmanratkaisutaitoa, energisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

– Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta

– Kylmäpuolen pohjakoulutusta (iso etu)

 

Tarjoamme tekijälle

 

Greenserillä pääset mielekkäiden töiden lisäksi oppimaan valtavasti lämpöpumpuista kokeneiden ammattilaisten opissa. Meillä on myös rento ja lupsakka, mutta samalla ahkera ja työtä arvostava pieni työyhteisö, johon on mukava tulla ja jossa varmasti viihtyy. Muu työporukka on myös aina saatavilla tukenasi. Greenserin pienen tiimin lisäksi työkavereita ja seuraa saa samassa sijainnissa sijaitsevasta muusta Balkonser -perheen porukasta. Greenserin kasvavassa yrityksessä sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi myöhemmin esimerkiksi esimiesrooliin.

Tarjoamme valitulle tekijälle kattavan perehdytyksen työhön. Alussa kuljet kokeneen asentajan mukana kunnes siirryt tekemään töitä itsenäisesti. Meillä saat käyttöösi myös asennusauton sekä laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet, jotta onnistut työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on työtehtävään kilpailukykyinen palkkaus.

 

Tarjoamme:

– Rennon ja ahkeraa työntekoa arvostavan pienen työporukan

– Kattavan perehdytyksen työtehtävään

– Esimiesten ja muun työporukan täyden tuen

– Asennusauton ja laadukkaat työvälineet

– Vakituisen ja mukavan työn, jossa opit paljon

– Mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihin työnteolla

– Mahdollisuuden edetä uralla

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Jos koet että tämä voisi olla sinulle sopiva työ, niin jätäthän hakemuksesi alla tai sähköpostitse panu.rompasaari@greenser.fi. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten toimithan mahdollisimman nopeasti.

Saat Panulta lisätietoja puhelimitse arkisin klo 8-16:

0400898013

Lähetä hakemus

Lähetä hakemus

MIKSI GREENSERILLE?

Hyvinvoiva yhteisö

Meillä pääset ketterään organisaatioon, jossa ei tuijoteta titteleitä tai hierarkioita. Olemme hyvähenkinen tiimi, joka pelaa aina yhdessä toisiaan tukien.

Laadukkaat työvälineet

Tiedämme, että tehokas ja ammattimainen työnteko vaatii kunnon varusteet. Siksi saat meillä uudet, nykyaikaiset ja taatusti toimivat varusteet ja työvälineet.

Merkittävä työ

Tule tekemään työtä, joka vie oikeasti maailmaamme parempaan suuntaan. Lämpöpumppujen tehokkuuden ja hyötysuhteen varmistaminen on ekoteko. Greenserillä voit olla ylpeä työsi merkityksestä ja vaikutuksesta joka päivä.

Tutustu lisää meihin ja arvoihimme.