Maalämpöpumput

Maalämpöpumput ovat energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä, jotka hyödyntävät maaperästä saatavan tasaisen lämpötilan. Ne keräävät lämmön maasta ja siirtävät sen kiinteistöön, tarjoten kustannustehokkaan lämmitysratkaisun talvella ja viilennysvaihtoehdon kesällä. Saatavilla on useita eri valmistajien malleja, jotka vaihtelevat teholtaan ja kokoluokaltaan, soveltuen niin pieniin omakotitaloihin kuin suuriin kiinteistöihin.

Maalämpöpumppu on kallis investointi, mutta asianmukaisesti huollettuna se tuottaa pitkään huokeaa ja ympäristöystävällistä energiaa, sillä maalämpö auttaa pienentämään lämmityssähkön osuutta merkittävästi.

Lämmitysenergian tuottamisen lisäksi maalämpöpumppu lämmittää käyttöveden ja joissain tapauksessa myös viilentää sisätilat. Maalämpöpumppu on todennäköisesti kiinteistönne tärkein laite!

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput ottavat lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtävät sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ne soveltuvat erinomaisesti olemassa olevien lämmitysjärjestelmien päivittämiseen tai uusiin asennuksiin, tarjoten energiatehokkaan ratkaisun talon lämmitykseen ja käyttöveden lämmittämiseen. Mallistomme kattaa eri valmistajien laitteet eri kokoisille kiinteistöille, tehokkuustasoille ja budjeteille.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ovat suosittuja ratkaisuja sekä lämmitykseen että viilennykseen. Ne siirtävät lämpöä sisä- ja ulkotilojen välillä, tarjoten nopean ja energiatehokkaan tavan säädellä kiinteistön lämpötilaa. Meillä on laaja valikoima eri valmistajien malleja, jotka vaihtelevat äänitasoltaan, tehokkuudeltaan ja ulkonäöltään, soveltuen niin pieniin asuntoihin kuin suurempiin tiloihin.

Poistoilma-lämpöpumput

Poistoilmalämpöpumput hyödyntävät rakennuksen poistoilman lämpöenergiaa. Ne sopivat erityisen hyvin taloihin, joissa on koneellinen ilmanvaihto. Poistoilmalämpöpumput keräävät lämpöä poistoilmasta ja käyttävät sitä kiinteistön lämmitykseen ja käyttöveden lämmittämiseen. Mallistossamme on eri valmistajien vaihtoehtoja erilaisille tarpeille kiinteistön lämmitykseen.

Ota meihin yhteyttä

Laita viestiä

Laita viestiä