Osallistumisohjeet:

  1. Tutustu arvonnan sääntöihin sivun alareunassa.
  2. Täytä yhteistietosi oheiselle lomakkeelle ja lähetä!
  3. Kerro arvonnasta myös ystävillesi!
  4. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 7.1.2024 klo. 23.59. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päättymisen jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Greenser (Greenser Finland Oy)
Tuomaalankatu 5
33580 Tampere

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 7.1.2024 klo 23.59 asti. Arvonta suoritetaan 8.1.2024.

3. Arvontaan osallistuminen
Lähettämällä yhteystietosi osallistumislomakkeella osoitteessa greenser.fi osallistut arvontaan ja hyväksyt kaikki siihen liittyvät ehdot.

4. Palkinto
Arvonnan palkintona on voittajasta riippuen joko ilmalämpöpumpun tai maalämpöpumpun huolto (se kumpi voittajalla on tai kumman hän valitsee). Palkinnon arvo on ilmalämpöpumpun huollolle 299€ ja maalämpöpumpun huollolle 479€. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

5. Voittaja
Arvonnan voittaja valitaan arpomalla yksi osallistuja kampanja-ajan sisällä arvontaan osallistuneiden joukosta. Voittajan tulee täyttää osallistumisehdot.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon toimittaminen
Arvonnan voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä arvonnan jälkeen. Palkinnon toimittamisesta voittajalle sovitaan erikseen voittajan kanssa. Palkinto toimitetaan vain Keski-Suomen, Pirkanmaan tai Uudenmaan alueelle.

7. Osallistumisehdot
Arvontaan osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön arvonnan lisäksi Greenserin markkinointitarkoituksiin. Samalla hyväksyt myös, että nimesi saa julkaista arvonnan tuloksesta ilmoitettaessa. Arvontaan osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä.

8. Oikeudet muutoksiin
Greenser pidättää oikeudet muutoksiin.

9. Tietojen käyttö
Kerättyjä tietoja käytetään arvonnan lisäksi markkinointitarkoituksiin. Voit tutustua tietojen käsittelyyn tarkemmin tietosuojaselosteessa.